Ontspanningsmassage

Het is dé manier om je lichaam en geest samen tot rust te laten komen. Het is vooral heel prettig maar niet alleen dat, het kan ook positief en preventief werken als het gaat om de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Want stress ligt bij velen op de loer en wie neemt er daadwerkelijk écht tijd voor zichzelf?


Beloon jezelf met een ontspanningsmassage om zo stress te verlichten en je geest en lichaam te laten herstellen. Even weg van alles, een momentje voor jou. Dat is belangrijk! Geen tijd is geen excuus want doorgaans duurt de massage slechts drie kwartier tot anderhalf uur, geheel afhankelijk van jouw keuze.


Vermoeid, overbelast, stress, wat de reden ook is, het kan zorgen voor last van je nek, schouders, rug of benen. Wel eens aan massage gedacht om dit te verhelpen of voorkomen? Ook als je helemaal niet sport, doe je er goed aan om je spieren regelmatig ‘onder handen’ te laten nemen want dat houdt hen in goede conditie omdat de masseur aandacht heeft voor alle oneffenheden van de spieren.

Massagebehandelingen zijn uitsluitend voor vrouwen